0486 708 000
Reserveren

Terras

Buiten ontspannen bij Charlie

Bij lekker weer kun je bij ons heerlijk op het terras zitten. Het terras is gelegen aan open water én naast het Spray-Park. Families, vrienden, kleine of grote gezelschappen kunnen op ons terras terecht, voor zowel lunch als diner. Terwijl jullie lekker ontspannen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in het Spray-park en klauteren in de buitenspeeltuin.

Laat je in de watten leggen bij Charlie. Ontspannen, spelen & lekker eten zoals je dat van ons gewend ben!

Omgeving

Familierestaurant Charlie is gelegen in De Maashorst. De Maashorst is een oergebied in Brabant. Ontdek de historische opgravingen en alle andere oerschatten van De Maashorst. Eindig je dag in de natuur ontspannen bij Charlie en geniet van alle culinaire hoogstandjes uit onze keuken. De kinderen kun hun laatste energie kwijt bij één van de activiteiten in en rondom het restaurant.

Ontdek de mogelijkheden bij Charlie

Themadagen

Op woensdag en vrijdag staan er magische themadagen voor jullie klaar. Waan je op Woodland Wednesday in Charlie’s fantasierijke bos en ga op avontuur. De kids krijgen eigen Woodland-oren, en kunnen zich vermaken met kleurplaten én een speurtocht. Op vrijdag kunnen de kids bij Forest Fairy Friday een pannenkoekentoren met magisch feeën stof versieren en eigen elfen vleugels uitkiezen. Magisch veel plezier dus!

Indoor-speelbos

Ga op avontuur in het indoor-speelbos. Hier kunnen kids klimmen, klauteren en vrienden maken. Voor ouders is het dichtbij de tafels, dus je hoeft niet bang te zijn om ze uit het oog te verliezen. Geniet zelf van onze ambachtelijke gerechten terwijl de kids zich helemaal uitleven in het speelbos.

Funbowling

Funbowlen is niet zoals traditioneel bowlen en dat maakt het juist zo leuk. Ontdek de interactieve spellen terwijl je met de hele familie bowlt. Een middag vol pret met de familie!

Je kan 30 minuten bowlen voor €12,50 of 60 minuten voor €20,00. Kom je gezellig dineren of lunchen dan kan je al bowlen voor €10,00 per 30 minuten of €15,00 per 60 minuten.