0486 708 000
Reserveren

Magische winterweken

MAGISCHE ACTIVITEITEN

Speciaal voor de hele familie organiseren wij de Magische Winterweken! Geniet bij ons van een heerlijke lunch of uitgebreid diner terwijl de kinderen meedoen aan tal van magische activiteiten. Benieuwd naar wat er allemaal op de planning staat? Kijk dan snel op de kalender voor een overzicht van alle activiteiten!

Leuke activiteiten zoals:

Reserveer de activiteiten op de betreffende pagina hieronder!

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN TIJDENS DE MAGISCHE WINTERWEKEN

Tijdens Halloween kunnen de kids gave lampionnen versieren. Halloween wordt afgesloten met een lampionnen optocht op 30 oktober. Loop samen met het hele gezin, vriendjes en vriendinnetjes mee tijdens de lampionnen optocht.

Na Halloween is er ook nog van alles te beleven bij Charlie. Laat de kids op avontuur gaan tijdens onze herfstspeurtocht. Geniet met de hele familie!

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten tijdens Halloween & herfst!

Vier Sinterklaas bij Charlie! Tijdens het Sinterklaas weekend krijgen de kinderen een gratis pakjesavond aftelkalender vol met leuke cadeautjes. Geniet van een hapje en een drankje terwijl de kids worden geschminkt, zelf pepernoten maken en een chocoladeletter versieren. Kortom, plezier voor iedereen!

Na het Sinterklaas weekend is er nog genoeg te beleven en kunnen de kinderen deelnemen aan de hierboven genoemde activiteiten. Bospiet heeft ook laten weten bij verschillende activiteiten even langs te komen.

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten tijdens Sinterklaas!

In december krijgt Charlie bezoek van de Kerstman. Kom langs bij de Meat & Greet met de Kerstman en geniet van een overheerlijk vlees arrangement.

Gedurende de rest van de maand organiseren wij nog andere activiteiten zoals; winterkoekjes versieren, kerstsok vullen, oliebollen versieren en een kampvuur met marshmallows & chocolademelk.

Proost op 1 en 2 januari met de hele familie op het nieuwe jaar met een gratis glaasje bubbels.

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten tijdens Kerst & Nieuwjaar!