0486 708 000
Reserveren

Magische winterweken

MAGISCHE ACTIVITEITEN

Speciaal voor de hele familie organiseren wij de Magische Winterweken! Wanneer je tijdens de Magische Winterweken bij ons komt en geniet van een lunch of een diner, zijn er tal van gratis activiteiten! De kinderen kunnen deelnemen aan één van de vele sfeervolle activiteiten van die dag. Benieuwd naar wat er allemaal op de planning staat? Kijk in onze activiteitenagenda voor de datums en tijden.

Leuke activiteiten zoals:

Deelname aan de activiteiten is gratis i.c.m. de MWW-Deal!: voor €14,50 per kindje: hoofd-, of lunchgerecht naar keuze + verrassing dessert + activiteit. Wil je liever niet lunchen of dineren? Dan kan er bij diverse activiteiten ook een deelnameticket per kindje gekocht.

Reserveer de activiteiten op de betreffende pagina hieronder!

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN TIJDENS DE MAGISCHE WINTERWEKEN

Tijdens Halloween kunnen de kids gave lampionnen versieren. Geniet van een lunch of diner en ontvang een knutselpakket om jouw eigen lampion te versieren.

Halloween wordt afgesloten met een lampionnenoptocht op 29 oktober. Loop samen met het hele gezin, vriendjes en vriendinnetjes mee tijdens de lampionnenoptocht.

Happy Halloween!

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten tijdens Halloween & herfst!

Vier Sinterklaas bij Charlie! Tijdens de sinterklaasperiode krijgen de kinderen een gratis pakjesavond aftelkalender vol met leuke cadeautjes. Geniet van een hapje en een drankje terwijl de kids worden geschminkt en pepernoten en chocoladeletters versieren. Kortom, plezier voor iedereen!

Psst… Bospiet heeft ook laten weten bij verschillende activiteiten even langs te komen.

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten tijdens Sinterklaas!

In december krijgt Charlie bezoek van de Kerstman. Kom langs bij de Meet & Greet met de Kerstman en geniet van een overheerlijk vlees arrangement.

Gedurende de rest van de maand organiseren wij nog andere activiteiten zoals; gingerbread versieren, kerstsok vullen, oliebollen versieren en een kampvuur met marshmallows & chocolademelk.

Proost op 1 januari met de hele familie op het nieuwe jaar met een gratis glaasje bubbels.

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten tijdens Kerst & Nieuwjaar!