0486 708 000
Reserveren

Summer Weeks voor de hele familie

Charlie’s magische Summer Weeks!

Zet je schrap voor een onvergetelijke zomer vol magie, plezier en heerlijk eten bij Restaurant Charlie!

Deze zomer pakken wij groots uit bij Charlie met onze speciale zomeractie. Tijdens deze speciale zomerweken zorgen wij ervoor dat de hele familie, maar vooral de kinderen, een onvergetelijke tijd hebben. Van pizza’s bakken tot een silent disco en natuurlijk een heerlijke barbecue voor de ouders. We hebben voor elk wat wils.

Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Lees dan snel verder!

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN TIJDENS DE MAGISCHE SUMMER WEEKS

Pizzabakkers in spé opgelet! Tijdens de Summer Weeks kunnen kinderen iedere dinsdag en zaterdag pizza’s bakken.

Met een koksmuts op toveren kinderen een pizzabol om tot een overheerlijke pizza met smaakvolle toppings naar keuze.

Al trek gekregen? Vanaf 15 juli t/m 27 augustus kunnen de kinderen voor € 10 per kind al genieten van hun zelfgemaakte pizza.

Reserveer hier. 

Vier de zomer met een heerlijke film of een silent disco voor de kids.

Na een dagje buitenspelen in het outdoor spray-park, kunnen de kinderen deze zomer elke maandag en vrijdag aanschuiven voor een film in onze buitenbioscoop.

Houden jullie meer van dansen? Show your moves tijdens onze silent disco! Iedere dinsdag en zaterdag kunnen de kinderen van 19.00 tot 20.15 hun danspasjes laten zien op onze dansvloer.

Bij deze zomerse temperaturen hoort natuurlijk ook een barbecue! Iedere maandag en vrijdag staat onze big smoker aan om overheerlijke gerechten voor jullie te bereiden.

Van smoky ribs tot heerlijke burgers. Terwijl de kinderen buiten aan het spelen zijn, schuiven jullie aan op ons terras voor een heerlijk diner.

Reserveer hier.