0486 708 000
Reserveren
Zet geluid aan

Ultiem vermaak voor de kids

Als famillierestaurant doen wij er natuurlijk alles aan om de kids een leuke dag te bezorgen. We hebben zowel binnen als buiten avontuurlijke & uitdagende activiteiten voor de kinderen. Zo kunnen zij lekker spelen terwijl jij geniet van onze heerlijke lunch- en diner gerechten. Alle activiteiten zijn in de buurt van de tafels zodat je toezicht kan houden vanaf je tafel. Meer activiteiten:

Indoor Speelbos

Ga op avontuur in het indoor-speelbos. Hier kunnen kids klimmen, klauteren en vrienden maken. Voor ouders is het dichtbij de tafels, dus je hoeft niet bang te zijn om ze uit het oog te verliezen.

Kom langs op Woodland Wednesday of Forest Fairy Friday en beleef samen een magische dag vol plezier.

Funbowlen

Funbowlen is niet zoals traditioneel bowlen en dat maakt het juist zo leuk. Ontdek de interactieve spellen terwijl je met de hele familie bowlt. Een middag vol pret met de familie!

Het kost € 20,- voor een uur.

Outdoor-speelbos

Bekijk ons gloednieuwe avonturendorp en ontdek een wereld vol plezier voor jou en de kids! Terwijl jij geniet van een culinair avontuur in de buitenlucht, kunnen de kleintjes zich uitleven met eindeloos klim-, klauter- en speelplezier. Een perfecte combinatie voor een heerlijk gezinsuitje, waarbij iedereen van de buitenlucht kan genieten en jij rustig kunt lunchen. Kom langs en beleef samen nieuwe avonturen in ons outdoor speelbos!

Spray-Park

Bij lekker weer is het ultieme waterpret in het Spray-Park. Spring door de waterstralen heen of speel spellen met de watersproeiers. Heerlijk voor de kids om af te koelen op een warme dag terwijl jij op het terras geniet van een lekker koud drankje.

15,50

per kindje

Kom samen toveren bij Charlie!